27 Ağustos 2009 Perşembe

Bir Volkan Yaman Vardı..


Volkan Yaman Eskişehirspor'da..
Volkan'ı nasıl bilirdiniz?..
Ben iyi bilirdim.
* * *
Bundan yıllar sonra çocuğuma bugünlerin Galatasaray'ını anlatırken Volkan'ın da sözü geçecek, ''Milli Takım'da parladı, hızlı bindirmeleri, isabetli ortaları, frikik becerisi birkaç maç formayı kapmasını sağladı, ertesi sezon Galatasaray'a geldi. İlk maçlarında yüksek bir performans gösterdi. Hatta ilk dört frikik denemesinden üçü gol oldu. Daha sonra formayı Hakan Balta'ya kaptırdı, sonra gel zaman git zaman kulübeye bile giremez oldu, tribüne yollandı, sonra da sessiz sedasız gönderildi, işin garibi mevkisindeki üçüncü alternatif de kadroya giremiyordu, Hakan sakatlanınca sağbek futbolcuyu solbek'e devşiriyorduk..'' diyeceğim.
* * *
Volkan neden gitti?..
Tek mantıklı cevap ''Rijkaard'ın oyun sisteminde yeri yoktu.'' olabilir, tatmin edici bir cevap olup olmadığı tartışılır.
Güle güle Volkan Yaman..

4 yorum :

  1. Volkan gibi adam mı vardı kanat bindirmesi yapabilen?

    Es-Es için iyi oldu. Ümit'ten sonra bir Aslan'ı daha bağladılar...

    YanıtlaSil
  2. Es-Es için iyi transfer. GS ise yerine adam almazsa biraz dertlenebilir. Caner geyiği dönüyordu, demek ki olumlu gelişme var, haybeden yollamazlar adamı.

    YanıtlaSil
  3. Caner'in transferi hala Galatasaray.org'da verilmedi, kafayı yicem. Almadılar mı lan acaba? Bir de sol bek değilmiş bu genç insan. Volkan gitti Caner geldi olmayacak yani..

    YanıtlaSil
  4. Bugün Haldun Üstünel röportajda biz anlaşma sağladık, kulübünden haber bekliyoruz diyordu.

    YanıtlaSil

 
Winger Back Blog! - Geyik Yapabilen Antiholiganist Futbol Blogu. - 2009 - 2013. | Bütün Haklarını Sami Yen'e Gömdüm.