23 Ağustos 2009 Pazar

Süpersiniz: Galatasaray-4-1-Kayserispor.

Sami Yen'de yine keyif veren bir Galatasaray vardı bu akşam. Morlar da nebçim yakışmış aslanlara..

  • Yüzyılın Sabri'si sahadaydı. İyiydi.
  • Servet her zamanki gibi standartların üstündeydi ama bugün gününde değildi. Servet büyük topçu, gününde olmasa bile ortalama bir stoperden iyidir.
  • Keita çok büyük topçu.
  • Aydın'ın fiziki gücü hala yetersiz. Ama sezon başından beri çok büyük bir çıkış yakaladı. Rijkaard'ın etkisini görüyoruz.
  • Hakan Balta oyundan çıktıktan sonra yerine Uğur girdi. Ters kanatta oldukça iyiydi. Fakat yedek kulübesinde Volkan Yaman ve Alparslan Erdem'in olmaması bana neden? dedirtti. Eskiden Fenerbahçe'de böyle bir Ümit Özat vardı. Sol ayaksız sol bek deniyordu, alay konusuydu. Uğur'a da öyle dedirtmemek lazım. Volkan gönderilecekse eğer Alparslan değerlendirlmeli, ama gönderilmesi tarftarı değilim, severim.
  • Elano'nun golü muhteşemdi.
  • Keita çok büyük topçu.
  • Bu takımda Kewell, Keita, Arda, Elano ve Aydın'ın birlikte oynadığını düşünün. Şöyle içten bir şekilde gülümseyin.
  • Artık Baros gitmeli. Bu kadar netim. Hala üç beş kuruş para ederken gitmeli. Nonda toparlandıysa Nonda, yok toparlanmadıysa yeni takviyeyle yeri doldurulmalı. Takımda tek sırıtan Baros'tu.
  • İlk maçlarda kafayla goller atan bir topçumuz vardı, adını, simasını hatırlıyor musunuz? Aldığım bir duyuma göre Barış'ın geçen maç 18'e girememesi, bugün yedek olmasının nedeni oyundan çıktıktan sonra atar yapıp Rijkaard'ın elini sıkmamasıymış. Kulübede bile dışlanmış görünüyordu, keşke olmasa böyle şeyler..
  • Galatasaray son maçlarda 4 golün altına düşmüyor, Allah nazarlardan saklasın.. Rakipler zayıftı deniyor, ben buna Servet'in cümlesiyle yanıt vermek istiyorum; ''Bence Kayserispor gayet ciddi bir rakip.''
  • Son olarak, Keita çok büyük topçu.

Edit: Rıdvan Dilmen'den çok güzel bir laf geldi: ''Milli takım Fatih Terim'e verilmiş, Fatih Hoca Servet'le Gökhan'ı oynatıyorsa, Frank Rijkaard Servet'le Gökhan'ı oynatıyorsa tartışacak bir şey yoktur.''
Bitmiştir.

5 yorum :

  1. Bu sezon moruz alayına koruz diyoruz.

    YanıtlaSil
  2. Baros gitsin diyosun ha? İlk sezonunda gol kralı olması, fiyat/performans konusunda mükemmel olması filan önemli değil diyorsun? Aslanım yollayalım Baroş'u da kimi alıcan yerine? Forvet dediğin pahalı şey, bu kadar ucuza kapatılmış bir Baros, kaymak gibin.

    YanıtlaSil
  3. Abi çok farklı düşünüyoruz bence.. Baros forvetse topa vursun, en azından kaleciye atsın, auta atsın. Vursun ama topa, tek olumlu işi ceza sahasının dışında boştaki arkadaşına pas atmak olmasın.
    Ha ille onu yapacksa forvet üçlüsünün sağında-solunda oynatılsın, amf oynatılsın, cmf oynatılsın.
    Geçen seneki gibi, Kewell-Lincoln-Arda, arkalarında Topal şeklindeki orta saha formasyonunda 40 yaşındaki Arif Erdem de gol kralı olurdu..

    YanıtlaSil
  4. Arda - Elano - Kewell üçlüsüyle olmaz diyosun? Onu da geçtim, lig 5. takımdan gol kralı çıkması güzel şey hacım, küçümseme Baros'u, her oyuncunun düşüş dönemi olur, sabretmeyi bilmek, Fener taraftarına benzememek lazım. Lincoln bi sikim yapmadı da iki sene Lincoln Lincoln diye inledi stad, Baros'u bu kadar çabuk harcama.

    YanıtlaSil
  5. Baros da sarı-kırmızılı formanın içindekidir, o da bizdendir, o da bizdir :)

    YanıtlaSil

 
Winger Back Blog! - Geyik Yapabilen Antiholiganist Futbol Blogu. - 2009 - 2013. | Bütün Haklarını Sami Yen'e Gömdüm.