22 Eylül 2009 Salı

Doğum Günün Kutlu Olsun, Mutlu Ol Senelerce.


Eylül 1978 Sydney.
Harold doğdu.

2 yorum :

  1. Harrison doğdu aslına bakarsan :)

    YanıtlaSil
  2. 10 numara topçu lan bu Kewell. Harry'sinden Harrold'ından bağımsız seviyoruz kendisini. Dur lan Doruk, senin için çok zaman sonra sözlüpe girem de Kewell entarilerimi kopyalayam buraya:

    Aha şu ilki:
    26 subat 2009 galatasaray bordeaux macinda gol atmayan, onda da üstün birşeyler yapan, galatasaray taraftarlarının diline bir parmak hagi süren inanılmaz futbolcu, oz büyücüsü.

    Bunu da Hagi başlığının altına şey ettiydim:
    hayatımda izlemekten en çok keyif aldığım futbol oyuncusuydun be hagi. hala galatasaray'da yaptıklarını hatırlayınca gözlerim doluyor. o enfes futbolunu izledikçe içimi tarifsiz bir ürperti kaplıyor. tartışmasız türkiye'nin gördüğü en iyi yabancıydın ve hatta bence dünyanın gördüğü en büyük 5 futbolcunun arasındaydın. büyüktün be hagi, i love you ulan hagi.

    şimdi kewell diye bir çocuk var bizim takımda, senin kadar büyük yetenek olmasa da, arada anımsatıyor seni. geçen öyle bir gol attı ki fransızlara, görsen eminim sen de derdin cidden iyiymiş bu çocuk diye. ne kadar darlansak da, bunalsak da bizim kulüp yapıyor bir şekilde. önce seni getirdiler, türkiye'nin tartışmasız en iyi transferiydin. şimdi de en iyi ikincisini yaptı bizim yönetim. şanslıyız galatasaraylı olarak, seni ve kewell'ı gördük.

    ha bir de bir zamanlar özel olarak yetiştirdiğin çocuk var, emre. kendisi kafayı yedi. yazık, delirdi. italya'da tutunamadı, ingiltere'de tutunamadı, döndü dolaştı kürkçü dükkanına döndü. ulan şuna biraz da adamlığı öğretseydin be hagi. saçma sapan işler yapıyor. sahada boyun kesme hareketleri, tribünlere el hareketleri filan. zaten futbolu sen gittikten sonra bir adım ileriye gidemedi, o da öyle yitip gitti be hagi.

    neyse, bizden durumlar bu kadar. özledik be hagi. çok özletme, arada göster kendini. çiçek'e rakıya gel, boğaza çaya gel, bana kahveye gel. ne bileyim, gel be hagi. çok özletme kendini.

    YanıtlaSil

 
Winger Back Blog! - Geyik Yapabilen Antiholiganist Futbol Blogu. - 2009 - 2013. | Bütün Haklarını Sami Yen'e Gömdüm.