17 Temmuz 2009 Cuma

Derin Saçmalamak: Tobol #1

Biri Riijkard'ı Tobol maçının hazırlık maçı olduğu konusunda keklemiş olacak, vermiş yedeği, vermiş kadro dışında kalacak futbolcuyu. 1. dakikada yedik, ikinci yarının ortasında Baros'la attık.
Santrfor bellediğimiz Yaser left forward idi. Sağda Aydın ortada Erhan vardı.
Genel olarak herkes %50 performansın altındaydı. Teknik/yetenekli olduğunu düşündüğümüz Aydın, Alparslan gibi futbolcular bu tanımdan uzaktı. Özellikle Aydın beklenenden çok uzaktı. İkinci yarıda Arda ve Baros girdi. İkinci yarının ortasında Aydın çıktı Uğur girdi.
Enteresan bir maçtı. Kazak ligi 1992 ligi kurulmuş. Tobol'un şampiyonluğu yok. En büyük başarısı Kazakistan Kupası. Yanılmıyorsam ilk Avrupa maçıydı.
Ve kök söktürdü bize.
Rakibi bu kadar küçümsemek ayıp bence. İkinci maçta daha iyi hazılanmış bir Galatasaray beklerim.
Not: En az Galatasaray kadar Rıdvan Dilmen de saçmaladı. Galatasaray'ın kadro derinliği olmadığını iddia etti. Her mevkinin üç alternatifi var oysa. Kewell'ın sorunlu bir futbolcu olduğunu iddia etti. Rıdvan'dan böyle desteksiz yorumlar beklemezdim.
Ayrıca ilk yarının son dakikalarında stad ışıklarında yaşanan problem yüzünden oyun durdu. Spiker bundan su molası diye bahsetti. Rıdvan da bunu ciddiye aldı ve ilk yarının bitimine bir dakika kala su molası vermenin ne kadar saçma olduğunu söyledi. Eheheh, ben buna gülüyorum ya.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

 
Winger Back Blog! - Geyik Yapabilen Antiholiganist Futbol Blogu. - 2009 - 2013. | Bütün Haklarını Sami Yen'e Gömdüm.